fbpx

Partners van Incozina

Onze grondige kennis en ervaring in talloze sectoren en beroepen staat ons toe om onze klanten een uniek en waardevol inzicht en advies te geven.
Samen met haar partners verdiept Incozina zich dagelijks in jouw vragen en uitdagingen.

eunomia

Eunomia ondernemingsloket
Zelfstandige ondernemers hoeven voor hun administratieve formaliteiten niet meer langs te gaan bij verschillende overheidsdiensten. Alles kan op één plaats en op één moment: bij Eunomia, het ondernemingsloket van Incozina.

Viaxis
Viaxis is onze partner voor verzekeringen van bedrijfsrisico’s en pensioenopbouw, zowel vanuit het perspectief van de onderneming als van de zelfstandige. Viaxis geeft advies op maat.

Partner Doreen van Incozina - Belgian Cylcing Team

Belgian Cycling
Incozina heeft gekozen voor een partnership met de Belgische Wielerbond. Een bewuste keuze. De waarden waar we voor staan dragen we uit in onze relaties met de klant. Incozina staat dicht bij de klant. De koers staat dicht bij de mensen. Dat spreekt ons aan.

Onze Partners - liberale mutualiteiten

LM
LM is een laagdrempelig ziekenfonds waar je op een duidelijke manier geholpen wordt. LM biedt voordelen en diensten voor jong en oud van de terugbetaling van je medische kosten, voordelige hospitalistie en tandzorgverzekering.

Onze Partners - Attentia

Attentia
Voor uw loonberekening, kinderbijslag en preventie e& bescherming, werkt Incozina samen met Attentia. Attentia combineert data van het sociaal secretariaat en preventie & bescherming en geeft daardoor de klanten een breder inzicht voor een succesvol HR & Well-being beleid.

Onze Partners - lvz

LVZ
Het Liberaal Verbond voor Zelfstandigen (LVZ) verdedigt al meer dan een kwarteeuw de belangen van zelfstandigen, ondernemers, middenstanders, handelaars, landbouwers, beoefenaars van vrije beroepen en zelfstandigen op rust.

Indien u graag een mogelijke samenwerking met Incozina overweegt, bel of mail ons gerust!